30 jan, 2017 Sofielund

Seminarium i Landskrona om jobb och hållbar stadsutveckling

Fredag den 10 februari är det dags för uppföljning av fjolårets uppskattade seminarium Landskrona Social Sustainability Day.  Temat är möjligheten till arbete och hur viktigt detta är för att våra städer ska kunna fortsätta att utvecklas med en välmående befolkning. Tillhörighet, meningsfullhet och delaktighet står högt på listan för att skapa innanförskap.

Dagens talare

talarlistan står bland andra serieentreprenören och samhällsbyggaren Dan Olofsson, som berättar om sina sociala projekt och arbetet med organisationen Star for Life. Dessutom talar Jayways koncernchef Mats Weidmar om projektet ”Talent without borders” som ger nyankomna möjlighet till praktik/jobb inom teknikområdet, samt ingenjören Qamar Happoush och Byggnadsfirman Otto Magnussons vice VD Dan Magnusson om att aldrig ge upp och att alltid försöka vidare.

Deltar gör också Hjalmar Falck från Fastighetsägare Sofielund och Malmö stad samt Landskrona stads stadsdirektör Christian Alexandersson, som talar om vikten av smart stadsbyggnadsutveckling och Sigrun Sigurdsson, projektledare Fryshuset, som tillsammans med projektledare Alán Bessari berättar om Hubhult-projektet.

Anmälan

Arrangör är Landskrona stad och Sydsvenska Industri- och handelskammaren. Anmäl dig här!