21 dec, 2020 Möllevången Sofielund

Se vår nya film om vintern i Folkets Park här

Se vår nya film om vintern i Folkets Park där föreningarna Fastighetsägare Möllevången och Sofielund slår ett slag för parken som ett perfekt utflyktsmål. Mer kommer under våren…

Tillsammans med Malmö Mediakanal har vi gjort en presentationsfilm om BID Malmös medverkan i årets Vintermys i Folkets Park. Från både Fastighetsägare Möllevången och Fastighetsägare Sofielund finns en önskan att medverka till att just Folkets Park blir ett åretrunt utflyktsmål.

Idag är parken mycket en sommaraktivitet, men tillsammans med Folkets Park och staden skulle vi vilja bidra till att den attraherar många besökare året runt. Vi ser det här som en åtgärd för att öka flödena i våra områden och därmed skapa trygghet och trivsel.

– Vi ser detta även som en koppling till vår utveckling och samverkan med staden, seriefrämjandet, Egmont, E.ON och serietecknare i området i att skapa seriestråk och koppla till vår nya applikation om historiska miljöer i mobiltelefonen som kommer nästa år, säger verksamhetschef Hjalmar Falck.