06 feb, 2017 Sofielund

Fastighetsägare Sofielund nominerat i Real Estate Øresund Award

Fastighetsbranschens eget pris Real Estate Øresund Award premierar varje år de bästa prestationerna från aktörer som gör skillnad för Öresundsregionen. I år är Fastighetsägare Sofielund nominerat i kategorin Årets Fastighetspartner för BID-processen. Även vår medlem Lifra är nominerad – i deras fall i kategorin Årets Fastighetsföretagare.

Priserna delas ut i samband med Øresundsinstituttets konferens Real Estate Øresund som arrangeras i Malmö Börshus den 8 februari. Vinnarna kommer dessutom att bjudas in till den dansk-svenska nätverksmiddag som arrangeras samma kväll.

Om kategorin Årets Fastighetspartner

”Att vara en framgångsrik partner består i att på bästa sätt rådge och bistå sin uppdragsgivares i dennes verksamhet”, skriver arrangören. ”En ’partner’ är sällan den som skördar resultatet av en framgångsrik strategi eller en lönsam affär, men kan ofta vara den som på olika sätt bidragit med nyckeln till det lyckade resultatet. Att vara partner kräver kunskap och kompetens men också ett mod att vara oberoende och att stå kvar när det blåser. Med denna utmärkelser vill vi premiera en fastighetspartner som på ett förtjänstfullt sätt bidrar/bidragit till sin uppdragsgivares framgång och resultat!”