24 jun, 2020 Möllevången

Extra årsmöte valde ny styrelse för Fastighetsägare Möllevången

Vid ett extra årsmöte har medlemmarna valt ny styrelse för föreningen Fastighetsägare Möllevången.

– Det är med glädje som vi hälsar välkomna till samarbete kring den fortsatta utvecklingen av Möllevången, Rådmansvången, Triangeln, SUS och Södervärn, sa ordförande Jan Svärd.

De som nu arbetar vidare i styrelsen är
Jan Svärd, ordförande
Anders Fransson, vice ordförande, Lifra,
Michael Carlsson, HSB Malmö
Roger Rosall, Heimstaden
Emma Cedermarker, MKB
Ivana Stankovic, Svenska Hus
Evert Rydell, Victoria Park
Jonas Santonsson, Stena Fastigheter
Benny Bendzovski, Kungsleden
Zeljko Pavlovic, Willhem
Lars Östrell, Brf Kaninen
Sven Sturesson, Brf Stenbocken
Jesper Karyd, Karyds Fastigheter
Andreas Lundberg, Atrium Ljungberg
Agneta Stuhré, Sandbergs Fastigheter

Läs mer om Fastighetsägare Möllevången här:


Hälsningar från politiker

Det extra årsmöte som även skulle vara ett informationsmöte fick tyvärr ställas in på grund av risker kring coronaviruset. Men vi har stora förhoppningar om att BID-processen kommer att lyckas, inte minst med tanke på styrelsens sammansättning, kompetens och bredd.

Med på mötet skulle tre av stadens ledande politiker ha varit, som i stället hälsar här:

Andreas Schönström (S), ordförande i tekniska nämnden:
– En av de goda erfarenheterna med Fastighetsägare Sofielund är den lokala uppbackningen. Arbetet har under sin tid engagerat såväl stadsdelens invånare som det lokala närings- och föreningslivet. Det, tillsammans med samarbetet mellan olika myndigheter, ger en enorm kollektiv styrka som räckt till att lyfta ett helt område ur sin hopplöshet. Jag såg tidigt att samma potential finns på Möllevången. Jag har stort förtroende för att ni som styr verksamheten kan skapa samma starka lokala förankring på Möllan. Alla vill känna trivsel och stolthet över sitt område. Engagemanget finns där. Jag ser fram mot att följa utvecklingen och är övertygad om att ni lyckas.

Håkan Linné (L), förste vice ordförande i tekniska nämnden:

– För mig var det tråkigt att höra att det planerade mötet tyvärr inte kunde hållas som tänkt, men såklart har jag förståelse för beslutet. Hela samhället befinner sig under stor press, och det är viktigt att vi alla följer uppmaningarna från myndigheter för att tillsammans bidra till minskad smittspridning. Med det sagt så ser jag fram emot att senare under året få ta del av det fantastiska arbete som BID framgent kommer att bidra med. Ni som engagerar er gör stor skillnad för såväl individer som för Malmö som stad att leva i. Keep up the good work, tillsammans gör vi Malmö lite tryggare och lite bättre steg för steg!

Håkan Fäldt (M), andre vice ordförande i tekniska nämnden
– Jag ser fram emot vad ni, tillsammans med stadens ordinarie verksamhet, kan uträtta för dem som bor och verkar i området. Jag önskar er lycka till med ert viktiga styrelseuppdrag och hoppas att vi kan träffas för framtidsdiskussioner när nuvarande krisläge ligger bakom oss.

Medlemmar i Fastighetsägare Möllevången
Brf Kaninen 33
E.ON
Lifra och Prästaskrället
HSB Malmö
Heimstaden
Svenska Hus
Victoria Park
Stena Fastigheter
Kungsleden
Willhem
Brf Stenbocken
Karyd Fastigheter
Atrium Ljungberg
Sandbergs Fastigheter
Fastighetsägarna Syd
Brf Idet
Sofielunds Företagsgrupp
Vasakronan
MKB