23 feb, 2018 Sofielund

Yalla Sofielund erbjuder SRY-certfierade lokalvårdare

Yalla Sofielund erbjuder SRY-certifierade lokalvårdare.

Yalla Sofielund söker fler företag som kan ta emot deras deltagare, som är SRY-certifierade lokalvårdare. Ladda ner broschyren, läs och anmäl er!

Yalla Sofielund är ett socialfondsprojekt som snart pågått i två år och som bygger på Yalla Trappans metoder och koncept. På Yalla Sofielund kan människor som står långt från arbetsmarknaden  arbetsträna för att bättre förstå det svenska samhället.

Nu söker Yalla Sofielund hjälp för att få ut sina deltagare. Ett par av fastighetsägare i området har redan provat och de anställde sina deltagare direkt, och vi hoppas att fler vill nappa på detta.

Fastighetsägare Sofielund och Yalla Sofielund har ett nära samarbete, inte bara för att vi sitter tillsammans i ”Krafthuset” på Nobelvägen 21–23 utan också för att vi är en av deras deras många samarbetspartners.

Klicka här för att ladda ner en broschyr som beskriver det certifierade arbete som Yalla Sofielund bedriver för lokalvårdare.

Anmäl ert intresse här!

Är ni intresserade så hör av er till projektledaren för Yalla Sofielund, Louise Johnsson Zea:  louise.johnsson-zea@malmo, eller Fastighetsägare Sofielunds utvecklingsledare Hjalmar Falck: hjalmar.falck@malmo.se