24 jun, 2020 Möllevången

Möt Massive Entertainment

En av de senaste medlemmarna i Fastighetsägare Möllevången är spelutvecklaren Massive Entertainment. Vår praktikant Sandra Björklund Qvarfordt läser just nu till trygghets- och trygghetskoordinator men är journalist i grunden. Därför ställde hon några frågor till Alf Condelius, som är Chief Operation Officer på Massive:

Porträtt på Alf Condelius

Berätta om er etablering på Möllan, varför, när och hur? Vad tycker ni på Massive om Möllan som område

När Massive lanserade The Division 2016 insåg vi att vi inte längre skulle kunna sitta kvar i våra gamla lokaler. Att hitta hyreslokaler som var anpassade till våra krav visade sig vara svårt, men som ägare av en fastighet kan vi anpassa och utveckla huset efter hur vi jobbar och efter vad våra medarbetare behöver för att göra världens bästa spel.

Valet att flytta till kvarteret Eden på Möllevången kom sig av att många medarbetare redan bor och rör sig i området, men också för att fastigheten passade våra behov. Vi insåg att närområdet innehöll andra spännande kulturverksamheter som Panora och Kulturhuset Mazetti, och tillsammans med ett starkt kulturliv så blev det ett självklart val för oss som jobbar i underhållningsindustrin. Möllevången är en dynamisk, mångkulturell, och kreativ del av Malmö – precis som Massive, med 650 anställda med mer än 50 nationaliteter. Det är en plats där nya branscher möter gamla, och där vi hoppas bli en naturlig del av vardagslivet.

Varför är ni medlem i Fastighetsägare Möllevången? Hur tänker ni kring arbetet med BID i området?

Med placering i hjärtat av Möllan kommer Massives 650 anställda att bli en naturlig del av vardagen i området. Det är därför viktigt att vi, som bolag och medarbetare, hjälper till att stötta arbetet i vår närmiljö. Tillsammans vill vi kunna skapa samhörighet och bli en integrerad del av området.

Det är naturligt för oss att stötta det arbete med social trygghet som Fastighetsägare Möllevången bedriver, och det ger oss också goda relationer och kontakter till andra fastighetsägare i området. Vi får helt enkelt lära känna våra grannar genom BID:ens verksamhet och kan därigenom skapa ett gott grannskap.

Vad vill ni se för utveckling på Möllan under kommande år?

Vi vill att fler företag och kulturverksamheter kommer till Möllevången så att området kan fortsätta vara ett kulturcenter i staden. Och vi vill också fortsätta det fina samarbete vi har med Fastighetsägare Möllevången och andra föreningar och verksamheter i området.

Foto: Klas Andersson

Foto: Klas Andersson