Karta

Se och upplev allt som händer i våra områden i vår nya kartmiljö

Välkommen att följa våra aktiviteter och mycket annat som händer inom de båda föreningarna Fastighetsägare BID Sofielund och Fastighetsägare BID Möllevångens områden. I kartan kan du klicka dig fram via högerspalten till olika insatser och annat som är på gång i våra områden. Just nu finns här en hel del som du kan testa på. Vi fyller på efterhand och det kommer även en enkel handledning till hur du använder kartan.
Vill du vet mer om de olika aktiviteterna och insatser som är inlagda på kartan så använder du sökrutan på hemsidan. Här hittar du all information om dem.
Välkommen att följa oss och – har du synpunkter, idéer – kontakta oss. Vi vill gärna utveckla det här med boende, verksamheter och andra i våra områden.Fastighetsägare BID Sofielund och Fastighetsägare BID Möllevången samverkar under samlingsnamnet BID Malmö för att öka trivseln i våra områden. BID-processen är ett verktyg i stadsutveckling med fokus på seriös fastighetsförvaltning och goda boendemiljöer. BID i Malmö står för Boende, Integration och Dialog och är ett partnerskap mellan fastighets­ägare, verksamheter, bostads­rätts­föreningar och byalag. BID Malmö bygger på nära samverkan med boende, staden, föreningslivet, myndigheter och forskning.