12 jun, 2020 Möllevången Sofielund

Cyklande studiedag stannade till i Seved

Hjalmar Falck och kommunpolis Tobias Bråhammar

Häromveckan ägnade personalen på Rosengård Fastigheter AB en studiedag åt att ta sig per cykel genom Malmö. På Sevedsplan mötte Hjalmar Falck och kommunpolis Tobias Bråhammar upp för att berätta om arbetet i Fastighetsägare Sofielund och området.

Rosengård Fastigheter AB är medlem i Fastighetsägare Sofielund. Häromveckan ägnade de en hel dag åt att ta sig genom Malmö på cykel, och en stund på Sevedsplan för att lyssna på hur området har förändrats.

Alla var överens om att fastighetsägare är en nyckelfaktor för hållbar utveckling. Kkommunpolis Tobias Bråhammar kunde intyga att den partnerskapå som Fastighetsägare Sofielund är en framgång.  S. Sofielund eller Seved finns med på listan över särskilt utsatta områden i Sverige, men med tanke på den positiva utvecklingen så kan området eventuellt strykas från listan redan nästa år.

– Men det innebär inte att vi slår oss till ro, kunde både Fsstighetsägare Sofielunds verksamhetsledare Hjalmar Falck och kommunpoli Tobias Bråhammar konstatera. Tvärtom gäller det att se till att den goda utvecklingen fortsätter.

Det löftet kunde man ge – liksom att nu fortsätter arbetet med Fastighetsägare Möllevången.